- Dificultat: Fàcil
- Temps: 15 minuts
Ingredients
Per a 4 persones
- 1 carbassó
- 1 ou
- 150 g farina de galeta o pa ratllat
- 1 cabeça d'all
- Julivert
- Oli
- Sal
- Pebre
Preparació de la recepta
- Rentem el carbassó i el tallem a trossets, el posem a la picadora amb l’ou, la sal, el pebre i la farina de galeta.
- El resultat ha de ser una massa ben lligada i homogènia.
- Dona forma als bunyols, pots agafar la massa amb dues culleres per donar-li una mica de forma.
- Fregeix els bunyols en una paella amb oli o a una Airfryer per una versió més saludable.
- Enplata els bunyols amb una mica de julivert.




I ara, amb els bunyols de carbassó fets i llestos per ser devorats, només queda una cosa: gaudir-los! Ja heu après com transformar els carbassons frescos del nostre hort en un plat cruixent i deliciós. Aprofiteu aquesta oportunitat per compartir aquests bunyols amb la vostra família i amics, o simplement gaudiu-los com a un caprici personal. Gràcies per confiar en els nostres productes frescos de l’hort i per seguir les nostres receptes.
Em barrufen molt aquestes croquetes! (ja sé que són bunyols, però a mi em semblen croquetes, que m’agraden més 😉 salut i carbassó!!
Moltes gràcies Francina! De fet si que tenen una retirada a croquetes aquests bunyols, bon profit!
Molt bona idea la provaré