Bunyols de carbassó

Avui us portem una recepta deliciosa i molt fàcil d'elaborar: uns bunyols de carbassó. Els carbassons frescos de l'hort són la base d'aquesta meravella culinària. Amb una textura cruixent per fora i un gust suau a l'interior i ple de sabor a carbassó, aquests bunyols són una excel·lent manera d'aprofitar els nostres productes de temporada. Sense més preàmbuls, comencem a cuinar aquests irresistibles bunyols de carbassó!
Un grapat de bunyols de carbassó amb fulles de julivert presentats sobre un plat

Ingredients

Per a 4 persones

Preparació de la recepta

  1. Rentem el carbassó i el tallem a trossets, el posem a la picadora amb l’ou, la sal, el pebre i la farina de galeta.
  2. El resultat ha de ser una massa ben lligada i homogènia.
  3. Dona forma als bunyols, pots agafar la massa amb dues culleres per donar-li una mica de forma.
  4. Fregeix els bunyols en una paella amb oli o a una Airfryer per una versió més saludable.
  5. Enplata els bunyols amb una mica de julivert.
Un ganivet talla un carbassó a trossos
La massa en un bol per la recepta de bunyols de carbassó
Una paella on es fregeixen bunyols de carbassó
Una desena de bunyols de carbassó amb fulles de julivert presentats sobre un plat

I ara, amb els bunyols de carbassó fets i llestos per ser devorats, només queda una cosa: gaudir-los! Ja heu après com transformar els carbassons frescos del nostre hort en un plat cruixent i deliciós. Aprofiteu aquesta oportunitat per compartir aquests bunyols amb la vostra família i amics, o simplement gaudiu-los com a un caprici personal. Gràcies per confiar en els nostres productes frescos de l’hort i per seguir les nostres receptes.

Comparteix:

Comentaris

3 Comentaris:
16 de febrer de 2012

Em barrufen molt aquestes croquetes! (ja sé que són bunyols, però a mi em semblen croquetes, que m’agraden més 😉 salut i carbassó!!

16 de febrer de 2012

Moltes gràcies Francina! De fet si que tenen una retirada a croquetes aquests bunyols, bon profit!

11 de setembre de 2023

Molt bona idea la provaré

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *