- Dificultat: fàcil
- Temps: 35 min
Ingredients
Per a 4 persones
- 1 Kg de peres (conferència o blanquilla)
- 1 plàtan
- 2 pomes
- 1 llimona
- 3 iogurts
- Anous
- Canyella
- Sucre
- Aigua
Preparació de la recepta
- Comencem amb la neteja i el tallat de la fruita.
- Després, la posem a coure a la cassola juntament amb 5 cullerades de sucre, el suc de la llimona i 150 ml d’aigua durant mitja hora a foc baix. Aquest procés li dóna una textura suau i un sabor subtilment dolç.
- Un cop la fruita estigui bulling, la triturem fins a aconseguir la consistència desitjada de la compota com un puré.
- Reserva la compota a la nevera perquè estigui fresqueta quan arribi el moment de servir-la.
- Alhora de servir, posem una capa de compota a la base del recipient (mig got) i una capa de iogurt per sobre. Per damunt hi posarem canyella i trossos de nous.


Aquesta recepta és una manera fàcil d’incorporar fruita a la dieta de petits i grans. Així que la propera vegada que tingueu convidats o petits golafres a taula, ja sabeu quina recepta triar. Bon profit!
Me gusto mucho la presentación que hacéis de vuestros productos y también de vuestras recetas tan saludables y ricas. Os animo a que sigáis haciendo recetas.
Gracias Amparo! Tenemos alguna que otra apunto, si tienes ideas no dudes en decírnoslo!
Comments are closed.