Compota amb iogurt

Aquí teniu una recepta fàcil, dolça i que podeu fer en qualsevol ocasió. La compota amb iogurt és una manera fantàstica de gaudir de la fruita amb una mica d'originalitat. És ideal quan tens convidats, o si tens petits a casa que poden ser una mica reticents amb la fruita. Una barreja de textures i sabors que segurament els hi encantarà.
Dos gots plans plens de compota. Cada got té un tall de llimona com a decoració i trossets de nous i canyella per sobre

Ingredients

Per a 4 persones

Preparació de la recepta

  1. Comencem amb la neteja i el tallat de la fruita.
  2. Després, la posem a coure a la cassola juntament amb 5 cullerades de sucre, el suc de la llimona i 150 ml d’aigua durant mitja hora a foc baix. Aquest procés li dóna una textura suau i un sabor subtilment dolç.
  3. Un cop la fruita estigui bulling, la triturem fins a aconseguir la consistència desitjada de la compota com un puré.
  4. Reserva la compota a la nevera perquè estigui fresqueta quan arribi el moment de servir-la.
  5. Alhora de servir, posem una capa de compota a la base del recipient (mig got) i una capa de iogurt per sobre. Per damunt hi posarem canyella i trossos de nous.
Tots els ingredients a sobre la taula apunt per la compota: iogurts, llimona, platans, poma, peres i nous
Un got pla ple de compota. Té un tall de llimona com a decoració i trossets de nous i canyella per sobre

Aquesta recepta és una manera fàcil d’incorporar fruita a la dieta de petits i grans. Així que la propera vegada que tingueu convidats o petits golafres a taula, ja sabeu quina recepta triar. Bon profit!

Comparteix:

Comentaris

2 Comentaris:
2 de març de 2012

Me gusto mucho la presentación que hacéis de vuestros productos y también de vuestras recetas tan saludables y ricas. Os animo a que sigáis haciendo recetas.

2 de març de 2012

Gracias Amparo! Tenemos alguna que otra apunto, si tienes ideas no dudes en decírnoslo!

Comments are closed.