Calçots prims arrebossats

Ens aventurem en una deliciosa recepta culinària amb uns calçots prims arrebossats. Aquesta recepta transforma aquests delicats calçots en una explosió cruixen que no podràs deixar de tastar. És una manera irresistible de gaudir d'aquesta especialitat catalana.
Presentació de calçots prims arrebossats en un plan

Ingredients

Per a 4 persones

Preparació de la recepta

  1. Comença netejant els calçots, traient la primera capa exterior i la part verda de les fulles. Aquest pas assegura que la part més tendra dels calçots sigui la que destaca en la preparació.
  2. A continuació, preparem la pasta per arrebossar els calçots. Bat l’ou, la farina, una mica de sal i un rajolí de cervesa o sifó. Utilitza el batedor de varetes fins que la pasta tingui una consistència prou espessa per adherir-se als calçots prims.
  3. Suca els calçots a la pasta, assegurant que quedin ben coberts. Després, fregeix-los amb oli a la paella fins que quedin ben daurats i cruixents.
  4. Un cop cuinats, es poden escórrer amb un tovalló de paper per eliminar l’excés d’oli.
Unes barilles baten ous i llet en un vol
Calçots prims en una safata plena de pasta per ser fregits
Calçots fregint-se en una paella
I així, els calçots prims arrebossats estan llestos per ser degustats. Aquesta combinació de la tendresa dels calçots amb la capa cruixent d’arrebossat ofereix una experiència de tast única. Perfectes com a aperitiu o fins i tot com a acompanyament en una taula compartida. Bon profit!
Comparteix:

Comentaris