- Dificultat: Fàcil
- Temps: 25 minuts
Ingredients
Per a 4 persones
- 15 calçots prims
- Farina
- Sifó o Cervesa
- Una mica de sal
Preparació de la recepta
- Comença netejant els calçots, traient la primera capa exterior i la part verda de les fulles. Aquest pas assegura que la part més tendra dels calçots sigui la que destaca en la preparació.
- A continuació, preparem la pasta per arrebossar els calçots. Bat l’ou, la farina, una mica de sal i un rajolí de cervesa o sifó. Utilitza el batedor de varetes fins que la pasta tingui una consistència prou espessa per adherir-se als calçots prims.
- Suca els calçots a la pasta, assegurant que quedin ben coberts. Després, fregeix-los amb oli a la paella fins que quedin ben daurats i cruixents.
- Un cop cuinats, es poden escórrer amb un tovalló de paper per eliminar l’excés d’oli.



I així, els calçots prims arrebossats estan llestos per ser degustats. Aquesta combinació de la tendresa dels calçots amb la capa cruixent d’arrebossat ofereix una experiència de tast única. Perfectes com a aperitiu o fins i tot com a acompanyament en una taula compartida. Bon profit!