Pregunta'ns per whatsapp al 629 570 740

Recepta: Timbalet d’escalivada

Dificultat: Baixa / Temps: 45 minuts

Ingredients (per a 4 persones)

  • 2 pebrots vermells
  • 1 albergínia
  • 2 cebes
  • 8 espàrrecs de marge
  • 3 o 4 patates
  • Oli, sal i pebre

Preparació

Rentarem les verdures, els pebrots, l’albergínia, les cebes i les patates, les untarem amb oli (fregant-les amb les mans) i les posarem en una safata per al forn durant uns 30 minuts a 200º C. Hi afegirem els espàrrecs i aprofitarem per girar les verdures i ho deixarem uns 15 minuts més.

Recepta: Timbalet d'escalivada

Després pelarem les verdures i aixafarem les patates amb una forquilla, i ho salpebrarem tot.
Per muntar el plat farem servir un cilindre metàl·lic i començarem col·locant 2 cm de patata, al damunt 2 cm d’escalivada, més patata i més escalivada. Pel damunt i posarem els espàrrecs, si volem cebollí tallat ben petit, sal gruixuda i un rajolí d’oli.

Recepta: Timbalet d'escalivada

Recepta: Timbalet d'escalivada

Share this post
  ,