Recepta: Risotto de múrgoles

Resultat de l'elaboració del risotto de murgoles

Dificultat: mitjana / Temps: 40 minuts

Ingredients (per a 6 persones)

  • 480 g. arròs tipus Carnaroli o Bomba
  • 200 g. ceba tendra
  • 350 g. múrgoles seques
  • 500 ml. de brou de pollastre
  • 2 iogurts “El llaminer de la Fageda”
  • 120 g. Mantega
  • Sal

Ingredients pel risotto de múrgoles

Preparació:

  1. En una cassola, saltegem la ceba tendra picada i, a continuació, afegim les múrgoles, també tallades a trossets, amb un tros de mantega i ho salem. Reservem unes quantes múrgoles a part.
  2. Afegim l’arròs a la cassola i ho remenem tot durant 3 minuts.
  3. Sense deixar de remenar, tirem el brou de pollastre calent de mica en mica, ho salem al gust i ho deixem coure durant 15 minuts.
  4. Passat aquest temps hi afegim els 2 iogurts i continuem remenant. Apaguem el foc i deixem reposar 3 minuts.
  5. Damunt l’arròs hi posem les múrgoles que havíem guardat a l’inici.

Bon profit!

Saltegem les múrgoles i la ceba tendra

Afegim el brou a l'arròs

Share this post
  , , , ,