Recepta: Faves de la Isabel

Recepta: Faves de la Isabel

Dificultat: mitjana / Temps: 50 minuts

Ingredients (per a 4 persones)

  • 4 Kg. de faves tendres
  • 2 cebes tendres
  • 4 talls de cansalada
  • 1 botifarra negre grossa
  • Llorer
  • Vi blanc (opcional)
  • Fulles de menta
  • Pebre vermell
  • Oli
  • Sal

Ingredients per les faves

Preparació:

Tallem la cansalada a trocets i la sofregim (amb poc oli ja que la cansalada ja en deixarà), després i tirarem la ceba, les fulles de menta i el llorer.

Tot seguit hi afegim les faves, la sal i el pebre vermell (i si volem una mica de vi blanc) i es deixen coure les faves amb el seu vapor fins que canvien de color.

Cap al final hi afegim la botifarra negre a trossos perquè no sen’s desfaci i ho deixem 10 minuts més.

Tires de bacon

Les faves a la cassola

Botifarra negre

Les faves a la cassola

Share this post
  ,