Pregunta'ns per whatsapp al 629 570 740

Recepta: Crema d’espàrrecs de marge

Recepta: crema d'esparrecs

Dificultat: mitjana / Temps: 40 minuts

Ingredients (per a 4 persones)

  • 2 manats d’espàrrecs de marge
  • 1 patata petita
  • 1 ceba tendra
  • 1/2 porro
  • 50ml d’oli d’oliva verge extra
  • 400ml d’aigua
  • Sal
  • Unes gotes de llimona
  • 100ml de nata líquida per adornar

Ingredients per la crema d’espàrrecs de marge

Un bon espàrrec té les puntes tancades i compactes. és de tija recta, ferma i no té canvis de coloració.

Preparació:

Tallem els espàrrecs de marge en trossos amb la mà llençant la part més dura i reservant algunes puntes per adornar el plat.

En una olla a pressió posem una mica d’oli i, quan estigui calent, hi ofegarem la ceba i el porro tallats prèviament.

A continuació, afegeixim els espàrrecs i una patata petita tallada. Hi posem sal, ofega lleugerament la verdura i incorpora-hi l’aigua.

Tanquem l’olla i la deixarem al foc uns 7-8 minuts. Mentrestant, posarem a bullir una mica les puntes d’espàrrecs que has reservat per adornar.

Triturem la verdura i afegim aigua segons es vegi. Li donem un toc de sal, unes gotes de llimona i una mica d’oli.

Per adornar el plat, montem una mica de nata i la posem en un biberó o xeringa. Anirem fent un espiral de dins cap en fora. A continuació, amb un escuradents traçarem línies des del centre de l’espiral cap en fora i des de fora cap en dins per formar la figura d’una flor. Al centre de la flor podem posar-hi 2 o 3 puntes d’espàrrecs per adornar.

Bon profit!

Recepta: crema d'esparrecs

Recepta: crema d'esparrecs

Recepta: crema d'esparrecs

Idea de recepta de webosfritos.es

Share this post
  , ,