Recepta: Calçots prims arrebossats

Recepta: Calçots prims arrebossats

Dificultat: fàcil / Temps: 25 minuts

Ingredients (per a 4 persones)

  • 15 calçots prims
  • Farina
  • Sifó o Cervesa
  • Una mica de sal

Preparació:

Netegeu els calçots traient la primera capa exterior i la part verda de les fulles.

Tot seguit, prepararem la pasta per fregir els calçots, bateu l’ou, la farina, una mica de sal i un rajolí de cervesa o sifó. Ho remeneu amb el batedor de varetes fins que quedi una pasta una espessa per tal de que la massa s’enganxi als calçots prims.

Suqueu els calçots a la pasta i els fregiu amb oli a la paella fins que quedin rossos. Podeu escorre’ls amb un tovalló de paper perquè no quedin oliosos. Bon profit!

Pasta per fregir els calçots: ous i farina

Es suquen els calçots a la pasta

Arrebossem els calçots a la paella

Share this post
  , ,