☎️ Pregunta'ns per whatsapp al 621 302 146 | 🤩 Enviament gratuït a partir de 60€!

Comença la campanya de l’oli

Olivera de l'hort

Coneixes el procés de recollida de la oliva? N’has collit alguna vegada? Probablement sí! A l’hort de Els Campaners, situat a Ullastrell, hem començat des del mes de novembre la campanya de recollida d’olives. Les més de 200 oliveres que tenim a la vinya ens proporcionen uns 400 litres d’oli de primera qualitat cada any.

Sabies que les nostres oliveres són de tres tipus? Un 75% són d’arbequina (aquesta dóna un gust fi), un 20% són de becarut (dóna un gust més fort) i un 5% són d’olesana. Tot el procés productiu de collita el fem totalment manual i no tractem les nostres oliveres amb productes fitosanitaris. Ara ja saps perquè el nostre oli té un gust tan especial!

Collir les olives no és bufar i fer ampolles!!

Esporgar les oliveres a la primavera, treure les males herbes, treballar la terra amb el tractor… implica constància i delicadesa durant tot l’any. Un cop arribada la tardor-hivern per fi collim l’oliva i, part d’aquesta, la portem al molí d’oli del Celler Cooperatiu d’Ullastrell on es premsarà la nostra oliva per fer l’oli de Els Campaners.

Procés de neteja de les olives

Un cop collides les olives s’han de netejar i pesar

Apropa’t i tasta l’oli a la nostra parada.